Actualitat

18/09/2024

Nou servei de teleassistència a Emancipa’t! gràcies al conveni signat amb la Creu Roja Barcelonès Nord 

Servei de teleassistència Creu Roja Barcelonès Nord al servei de la Fundació Acollida i Esperança

Un servei de teleassistència mèdica per a les persones que atenem al servei d’Emancipa’t! 

Fa temps que a Acollida i Esperança rumiàvem com podíem continuar millorant el servei que prestem a totes les persones que atenem, concretament, al servei demancipació amb acompanyament intensiu: Emancipa’t! 

Després d’unes quantes reunions i de veure casos com el de l’Antonio vam decidir que calia prendre una decisió. L’Antonio, que anteriorment estava a un pis de SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma), ja disposava de teleassistència gratuïta, però en el moment que va passar a Emancipa’t! se li va denegar i retirar, ja que suposava un canvi de domicili i de municipi. Aleshores vam decidir que calia contractar-ho pels tres pisos socials d’Emancipa’t!

Atenció sanitària immediata tan sols prement un botó  

A finals del mes d’agost, i després de signar un conveni amb la Creu Roja Barcelonès Nord, un tècnic va venir a portar a terme la instal·lació dels polsadors de teleassistència domiciliària i a fer l’entrega de les medalles o polsadors a cada persona que atenem en aquest recurs. 

En Sergi Rovira, tècnic d’Emancipa’t! ens comparteix els avantatges d’aquest conveni: “les persones que arriben a Emancipa’t tenen unes necessitats d’acompanyament molt altes a causa del seu estat de salut. Disposar d’aquest servei de teleassistència ens garanteix una ràpida resposta per part de professionals mèdics davant de qualsevol urgència. Ara les persones que viuen als nostres pisos es senten més segures i protegides. Amb la teleassistència hem donat un pas força important, ara estem tranquils, sabent que en qualsevol moment estan connectats i atesos per un equip de professionals amb vocació per les persones.“ 

Gràcies Creu Roja per oferir-nos la possibilitat de disposar de teleassistència a les llars i tenir una cobertura mèdica de 24h