Donatiu

Ajuda’ns a seguir cuidant a les persones vulnerables que atenem

Què puc donar?

Tota aportació compta

Amb la teva aportació ens ajudes a cuidar i oferir noves oportunitats a les persones en situació vulnerable que atenem. També pots fer una donació periòdica que ens permetrà mantenir i fer créixer els nostres serveis.

Possibles donatius

Aquests són alguns dels impactes que pot generar el teu donatiu:

20 €un mes de transport públic gratuït per a un resident

50 €tres visites al SOPS per a un pacient social

200€medicació d’un resident no coberta per la sanitat pública

?€el donatiu que decideixis fer serà molt valuós

Com puc fer un donatiu?

Bizum al 04148 o transferència de forma puntual o periòdica


Escull l’aportació econòmica que més t’encaixi, ja sigui de forma puntual o periòdica, i consulta quina serà la teva desgravació. Necessitem ajuda per seguir ajudant. Us necessitem per seguir treballant i fer camí cap a la justícia social.

Com puc fer un Bizum a Acollida i Esperança?

Accedeix a la teva app o web del teu banc i a l’apartat de transferències i Bizum, cerca l’apartat específic donar a una causa solidària. Un cop hagis accedit, podràs afegir el nostre número de Bizum de la Fundació Acollida i Esperança: 04148.

Gràcies per la teva aportació!

Fer un altre tipus de donatiu

Si desitges fer un donatiu a la Fundació Acollida i Esperança que no sigui una transferència o bizum, escriu-nos un correu electrònic a fundacio@acollida.org i explica’ns què t’agradaria donar-nos i et respondrem al més aviat possible.

Altres maneres de col·laborar

Amb tu, amb llar

Coneix totes les formes de col·laborar amb la Fundació Acollida i Esperança: donatiu, voluntariat, llegat solidari, contactes, empreses, difusió…