Amb tu, amb llar

Ajuda’ns a seguir cuidant a les persones vulnerables que atenem

Fer donatiu

Col·labora amb nosaltres

Tria la teva millor opció per col·laborar amb la Fundació Acollida i Esperança:

Col·labora

 • Donatiu

  Transferència o Bizum de forma puntual o periòdica

  Amb la teva aportació ens ajudes a cuidar i oferir noves oportunitats a les persones en situació vulnerable que atenem. També pots fer una donació periòdica que ens permetrà mantenir i fer créixer els nostres serveis.

  Persones servint el dinar al menjador
 • Voluntariat

  Més de 60 persones voluntàries

  A la Fundació Acollida i Esperança comptem amb moltes persones voluntàries que, de forma altruista, ajuden en molts àmbits i serveis que oferim. Contacta amb nosaltres, sense compromís, i trobarem el voluntariat que més t’encaixi!

 • Llegat solidari

  Testament solidari

  Si vols redactar un testament solidari i t’agradaria incloure a Acollida i Esperança com a hereu o beneficiari d’un llegat solidari, caldrà que segueixis els següents passos que hi ha a continuació.

  Can Banús
 • Col·labora amb Mansol Projectes

  Possibles clients nous per a Mansol Projectes

  Coneixes alguna empresa o persona que puguin interessar-li els serveis que ofereix la nostra empresa social? El Centre Especial de Treball de Mansol ofereix serveis de muntatge industrial, serveis de manteniment i reformes i serveis de destrucció documental certificada.

 • Col·labora amb la teva empresa

  Entitats solidàries

  Sigues part del canvi i posa en pràctica el teu pla de Responsabilitat Social Corporativa de la teva empresa. Contacta-n’s i farem camí junts cap a la justícia social.

  Exterior de l'edifici de de Can Banús