Actualitat

13/05/2024

La Laia Pérez de Olaguer i el Fernando Díaz visiten el programa Àngels de Ràdio Estel

El passat diumenge 12, a les 20:15h el Fernando Díaz, director general d’Acollida i Esperança, i la Laia Pérez de Olaguer, directora adjunta de la fundació van repassar al programa Àngels, junt amb el periodista Rafa Sanahuja de Ràdio Estel, les dades d’atenció de 2023, nous serveis de la nostra entitat sense ànim de lucre, el conveni de col·laboració de la Fundació Llegat Roca i Pi i el nomenament dels nous càrrecs en l’equip de direcció general. 

🔗 Escolta el pòdcast del programa Àngels de Ràdio Estel  👈

Ràdio Estel Programa Àngels - Fundació Acollida i Esperança

“Ajudar a una persona en exclusió social amb una salut bucodental absent és un primer pas i, sobretot, és un dret a l’alimentació. Si no tens les dents ben posades, menjar és un suplici.” – exposa el Fernando Díaz.

Vam idear un nou servei que es diu Emancipa’t!: un recurs nou que neix d’identificar noves necessitats a partir d’altres serveis com el SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma) i del Servei d’Habitatge i d’observar com ha anat evolucionant la malaltia al llarg dels anys. El nostre repte ara és acabar d’adaptar els nostres serveis a tots els moments del cicle vital de cada persona.” – comparteix, la Laia Pérez de Olaguer, nova directora adjunta.

És importantíssim el suport que ens ofereix la Fundació Llegat Roca i Pi als dos recursos que tenim a Badalona: la casa d’acollida de Can Banús i el SOPS, servei odontològic per a pacients en exclusió socialA més, trobar-te amb diferents entitats socials, que són complementàries i trobar punts en comú és fantàstic. A partir d’aquí generes més possibilitats de col·laboració i pots fer front a la injustícia social de manera conjunta a la ciutat de Badalona.” – Fernando Díaz, director general, sobre la relació amb la Fundació Roca i Pi i la jornada de renovació de convenis a la Fundació Llegat Roca i Pi.

“Intentem valorar que els èxits no siguin que la persona atesa deixi el servei, hi ha molts tipus d’èxits i els valorem des de més perspectives.” – la Laia, fent referència a l’èxit en l’acompanyament socioeducatiu i d’acollida que reben les persones usuàries d’Acollida i Esperança.

Gràcies Ràdio Estel per la vostra visibilitat i per convidar-nos!