Actualitat

02/07/2024

El claustre del Convent dels Franciscans convertit en un teatre íntim, silvestre i botànic 

El passat dijous 27 de juny va concloure la 9a edició de les Nits del Barri del Convent; tres jornades de cafè-teatre al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà.  

Celebrem l’última funció de les Nits del Barri del Convent 

L’última jornada de les Nits del Barri del Convent va ser un èxit. La companyia La Simbiótica va interpretar l’obra Malas Hierbas, un monòleg íntim que tracta sobre la migració i les desigualtats socials.  

La Laura Martínez, directora del Convent dels Franciscans, apunta que: “hi van assistir més de 60 persones. El claustre feia goig i l’espectacle va ser dels més íntims i acollidors.” A més, afegeix que: “en les darreres jornades les persones residents han estat molt partícips des de la tribuna.” 

L’espai del claustre agrada molt, tant als assistents com als artistes. L’any que ve celebrarem la X edició. És molt gratificant veure que cada any ens superem entre totes les entitats, institucions i associacions involucrades” – conclou la directora. 

Moltes gràcies a tothom que ha organitzat i participat en les Nits del Barri del Convent. És un plaer gaudir del cafè-teatre social al Convent dels Franciscans! Fins a l’any vinent!