Actualitat

14/05/2024

Tornen les Nits del Barri del Convent: cultura i teatre a la Bisbal d’Empordà

El pròxim dijous 30 de maig, 13 de juny i 27 de juny el Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà acull Les Nits del Barri del Convent: tres espectacles de cafè-teatre

Les Nits del Barri del Convent 2024: teatre de proximitat des de 2016

Aquesta col·laboració, que neix entre l’Ajuntament, l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Convent i la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, es du a terme des de 2016 i té com a objectiu ser un element de cohesió social i cultural entre el veïnat, un barri obrer amb una població migrant important que ha acusat molt els efectes de la crisi. Els espectacles es duen a terme al Convent dels Franciscans, un centre d’acollida per a persones afectades pel VIH en situació d’exclusió social.

Convent dels Franciscans de la Bisbal d'Empordà

Les Nits del Barri del Convent està plantejat com un cicle d’espectacles de cafè-teatre que es realitzaran durant 3 dijous, els mesos de Maig i Juny a la Bisbal d’Empordà. Els espectacles seran de diferents tipus: clown, teatre gestual, teatre d’humor, performance, noves tendències…

Espectacles de teatre de les Nits del Barri del Convent

⚠️L’obra Malas hierbas ha sigut ajornada al 27 de juny⚠️

Com arribar-hi i quin cost té?

 

📍El Convent dels Franciscans està situat al C/Convent, 55, La Bisbal d’Empordà i l’entrada té un cost de 3€. L’obertura de portes és a les 20:00h. Hi haurà servei de menjar i barra fins a les 21:30h, fins a l’hora d’inici de l’obra.

Malas hierbas de La Simbiótica

Un espectacle per a la sembra. Un conte silvestre sobre migració.” – tal com el presenten a la web de Les Nits del Barri del Convent:

Malas hierbas és una obra que utilitza el conte, les tècniques de teatre sensorial i la manipulació d’objectes. Una experiència íntima plena de plantes que expliquen històries d’aquí i d’allà. Plantes que fan olor, que tenen gust, que molesten, que piquen, que curen.

Un herbolari ens obre el seu carro, la seva paradeta de plantes, la seva biografia de caigudes, ferides i pegats perquè entenguem que, com les males herbes, hem de trobar les esquerdes, brollar i expandir-nos des d’aquells racons relegats pel sistema per a assilvestrar les institucions i convertir el “bell jardí” en una jungla espessa i frondosa.

T’esperem al Convent dels Franciscans! 😉🧡