Actualitat

26/09/2024

Inscriu-te a la Trobada de Voluntariat 2024 i portes obertes de Can Banús 

cartell trobada voluntariat 2024 fundació acollida i esperança a Can Banús

La trobada de persones voluntàries tindrà lloc a la casa d’acollida Can Banús de Badalona el pròxim dissabte 19 d’octubre de les 11:00h fins a les 16:00h de la tarda. 

Trobada de Voluntariat de la Fundació Acollida i Esperança 

Des d’Acollida i Esperança volem convidar a totes les persones voluntàries de la fundació a la Trobada de Voluntariat 2024 amb l’objectiu d’organitzar un esdeveniment d’agraïment per tot l’esforç i el temps dedicat de forma altruista.    

La trobada vol ser un espai de sensibilització i coneixença per ampliar la mirada sobre Acollida i Esperança i a la vegada, de relació per conèixer persones residents, voluntàries i professionals de tota l’entitat.   

Il·lustració del Xavier Krauel @xkrauel 

A més, desitgem que aquesta jornada de portes obertes serveixi perquè les persones voluntàries s’engresquin a convidar a familiars i amics, i així doncs, tinguin l’oportunitat de compartir i fer conèixer l’entorn on fan la seva tasca. 

Visites guiades per l’equip professional i per les persones ateses i una ponència sobre resiliència de l’Anna Forés 

Aquest cop, el programa de la jornada estarà dividit en quatre parts: 

  1. Benvinguda i visita guiada de la casa d’acollida Can Banús, la clínica odontològica SOPS i el CET Mansol Projectes 
  1. Xerrada de l’Anna Forés, càtedra de neurociència de la Universitat de Barcelona i escriptora sobre educació social. L’Anna Forés explicarà la resiliència en clau comunitària. 
  1. Dinar popular gratuït per a totes les persones assistents.  
  1. Agraïment i comiat 

Inscriu-te de forma gratuïta en el següent formulari d’inscripció. Indica’ns quantes persones vindreu i si teniu alguna intolerància o al·lergen a tenir en compte.  

Gràcies! T’esperem de braços oberts, fins aviat!