Actualitat

01/10/2024

Celebrem els 30 anys de l’ABS de la Bisbal d’Empordà 

Jornada 30 anys ABS La Bisbal d'Empordà - Convent dels Franciscans

Els dies 27 i 28 de setembre de 2024 vàrem celebrar el 30è aniversari de l’ABS la Bisbal d’Empordà

27 de setembre: Acte al Terracotta Museu de la Ceràmica 

El divendres vàrem gaudir d’un acte institucional al Terracotta Museu de la Ceràmica amb la benvinguda de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà de la mà de la Montse Garcia, codirectora general i gerent i l’Anna Ribera, codirectora general i directora assistencial.  

Posteriorment, es va donar pas a una taula rodona sota el títol El passat i el futur de l’ABS La Bisbal d’Empordà moderada pel Chemi Villar, director de l’ABS La Bisbal d’Empordà i amb la participació de la Montse Figuerola, presidenta ICS Helena Badia, la metgessa jubilada Sara Unanue, la infermera Lara Parera, cap d’admissions, la Carme Garcia, administrativa, l’Anna Moyà, pediatre, la Cristina Cama, infermera adjunta, l’Olga Collell, referent benestar emocional i en Ricard Janoher, metge resident. 

Finalment, l’Òscar Aparicio, alcalde de la Bisbal d’Empordà va concloure l’acte i es va procedir a l’aperitiu sopar per a tots i totes les assistents. 

La directora del Convent dels Franciscans, Laura Martínez, va assistir a l’acte institucional i destaca que: “Va ser molt bonic. Volem agrair els vint-i-un anys que fa que tot l’equip professional sanitari i mèdic té cura de les persones del Convent, ja siguin metges/ses, infermers/es o auxiliars administratius/ves. Pel Convent dels Franciscans ja han passat 450 persones i sempre ens hem sentit molt ben acompanyats. Ho celebrem i us felicitem per tot aquest temps! 

28 de setembre: activitats i lleure als Jardins de Torre Maria

L’endemà es van organitzar diverses activitats d’oci i lleure al matí com classes de zumba, tallers de maquillatge i tattoos, espectacles de màgia, entre d’altres. A la tarda, va continuar la festa amb els tallers de ceràmica, actuacions musicals i l’assistència dels Gegants de la Bisbal i els Voltors La Bisbal. 

La Vane, sanitària del Convent, i l’Ari, educadora social del Convent, i algunes persones residents del Convent van gaudir al màxim d’aquesta jornada festiva als jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà: 

Gràcies per tots aquests anys! Feliç 30è aniversari ABS la Bisbal d’Empordà