Actualitat

05/07/2024

Can Banús obrirà les portes per celebrar un sopar popular solidari i un cinema a la fresca

Cinema a la fresca a Can Banús - Badalona

El pròxim divendres 12 de juliol la Fundació Acollida i Esperança obre les portes de la masia Can Banús per organitzar, junt amb Cinema Transhumant, i amb el suport de la Fundació Roca i Pi i l’AVV Bufalà, un sopar solidari i una sessió de cinema i cinefòrum al seu jardí.

Sopar popular solidari al barri de Bufalà de Badalona

Reserva la teva entrada i vine a partir de les 20:00h per participar en el sopar popular solidari de Can Banús. Cada plat i beguda valdrà 1€, respectivament. També podràs gaudir de paperines de crispetes a 1€ per veure la projecció Indestructibles al patí de la masia:

Cinema social a la fresca i cinefòrum: Indestructibles

Direcció: José Batuista, Alfons Rodríguez i Xavier Aldekoa. 76 mins. 2022. Espanya. VOSC

Sinopsi: La guerra, el terrorisme, la pobresa o els efectes del canvi climàtic són alguns dels principals problemes que afecten milions d’infants africans. Aquest documentari reflecteix la història d’onze infants que, gràcies a la seva capacitat de superació i fortalesa, esdevenen protagonistes actius de les seves vides.

L’acte inclourà un programa de curts de Ghana dirigits per Marc Serana. Amb la presència del productor Rashid Abudbakar Iddrisu.

🎫 Reserva la teva entrada a la web Transhumant 🎫

Tanmateix, si encara queden entrades i no s’han exhaurit, podràs comprar el teu tiquet a la porta d’accés pel carrer de Muntaner s/n de Badalona.

T’esperem! 🧡