Actualitat

17/06/2024

El segon espectacle de les Nits del Barri del Convent arriba a la Bisbal d’Empordà

convent dels franciscans la bisbal d'empordà nits del barri del convent

El passat 13 de juny vàrem gaudir d’una nova obra de teatre anomenada Soc la Mercè i interpretada per la companyia la Quàntica Teatre.

Soc la Mercè, un monòleg tragicòmic amb final inesperat

Un monòleg de tragèdia i comèdia, intens i emotiu, que narra la història de la Mercè, una noia de poble, innocent i ingènua que ha viscut tota la vida a pagès i que arriba a Barcelona a fer de minyona en una casa de l’alta burgesia barcelonina.

Aquest cop sí vàrem poder celebrar el segon espectacle de l’IX Edició de Café Teatre de les Nits del Barri del Convent, com ja és costum, enmig del claustre del Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà. El claustre, que estava ben ple, inclús va tenir espectadors i espectadores des dels pisos superiors del Convent:

Gràcies a totes les persones assistents! Et recordem que queda una última oportunitat per venir a les Nits del Barri del Convent: t’esperem el pròxim 27 de juny! 😉🧡