Actualitat

12/02/2024

Reportatge sobre Mansol Projectes al programa Via 15 de La Xarxa

Mansol Projectes apareix al programa Via 15 de La Xarxa, una coproducció en què col·laboren 15 televisions locals de la regió metropolitana: Betevé, Badalona Comunicació, Canal Terrassa, Cugat Mèdia, Gavà TV, El Prat TV, L’Hospitalet TV, Vallès Visió, entre d’altres.

Reportatge a Betevé sobre el mercat laboral i el CET Mansol Projectes

Ahir, 24 de gener, vàrem formar part del programa Via 15 dedicat al Mercat Laboral. Vam poder explicar a tots/es els/les espectadors/es en què consisteix la nostra empresa social de la Fundació Acollida i Esperança i conèixer alguns testimonis d’aquest Centre Especial de Treball ubicat a Badalona:

L’Elena López, Responsable de l’àrea d’Acció Social de Mansol Projectes: “A Mansol intentem promocionar internament a l’equip de treballadors/es, diversificar les feines que fan, que no només se centrin en una tasca o un producte, i així doncs, també es puguin anar motivant i enriquint-se per si finalment no salten a l’empresa ordinària.”

En Francisco Javier, treballador de Mansol Projectes des de fa 2 anys: “En un momento en que me encontraba en la calle, en un periodo de 8 meses, me estuve moviendo y encontré la Fundació La Caixa. Viendo mi empeño para salir de la calle me derivaron a Mansol Projectes. Ahora mismo soy conductor y me dedico al servicio de destrucción documental certificada.

Descobreix aquests testimonis i més contingut del reportatge a partir del minut 35: