Actualitat

12/02/2024

Èxit rotund de participació i d’assistència en l’entrega de premis del calendari d’advent solidari de Badalona

Aquest passat dissabte 13 de gener vam celebrar l’acte de l’entrega de premis als jardins de Can Banús, al barri de Bufalà de Badalona.  

Més de 150 persones van visitar els jardins de la nostra fundació  

Quan començàvem a organitzar el calendari d’advent solidari, una idea original de Càritas Sant Josep de Badalona, les 24 entitats socials que hi acudíem a les reunions comentàvem que les nostres expectatives de participació, en els casos més optimistes, serien al voltant d’unes 500 persones. La realitat ha superat les nostres expectatives: més de 800 persones han participat en la primera edició del calendari d’advent solidari de Badalona i més de 625 es connectaven diàriament. 

En Josep Maria Lluch, director general d’Acollida i Esperança, donant la benvinguda a totes les persones assistents

Posteriorment, vam convocar a tothom als jardins de Can Banús d’Acollida i Esperança per fer l’entrega de premis als millors classificats i acompanyar-ho d’un aperitiu popular. Més de 150 persones es van apropar a la nostra seu:  

Entrega de premis calendari d'advent solidari de Badalona

Moltes gràcies a tothom per participar, a les entitats amigues i als patrocinadors! Esperem que us hagi agradat i sigui l’inici d’una campanya solidària i de conscienciació anual de totes les tasques socials que fem, entre tots/es, a la ciutat de Badalona!

Les persones representants de les 24 entitats solidàries que han fet realitat el primer calendari d’advent solidari de Badalona