Actualitat

08/01/2024

Els Reyes Majos tornen a portar la màgia a Acollida i Esperança

La XIV Edició de Reyes Majos, un projecte de MiAportación.org, es fa present a la Fundació Acollida i Esperança per brindar a les persones ateses d’un Nadal solidari i il·lusionant.  

A la Fundació Acollida i Esperança els Reis Mags d’Orient han tornat a comptar, per cinquè any consecutiu, amb la col·laboració dels “Reyes Majos” de Miaportacion.org. A través de la campanya dels “Reyes Majos” persones i empreses voluntàries fan arribar un regal i un missatge a persones adultes ateses per entitats socials. 

Badalona. 22.12.2023. Lliurament dels regals dels Reyes Majos a l’entitat Fundació Acollida i Esperança Badalona. Foto Robert Ramos

Més de 90 persones han rebut els regals de reis dels “Reyes Majos”

Les persones que acompanyem als centres d’acollida (Can Banús i Convent dels Franciscans), al pis d’inclusió Itaca, als pisos des del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) i l’equip de treballadors/es del Centre Especial de Treball de Mansol Projectes van escriure prèviament les seves cartes explicant qui eren i quin detall els hi faria il·lusió rebre. 

Posteriorment, els “Reyes Majos” han enviat el seu regal i cartes de resposta amb missatges de bons desitjos. Així han viscut aquest moment tan especial i màgic:  

Foto Robert Ramos

Foto Robert Ramos

Foto Robert Ramos

Foto Robert Ramos

Foto Robert Ramos

En aquest vídeo pots veure com va ser l’obertura de regals a Can Banús: 

Finalment, aquest any fins i tot els hi ha sortit competència als Reyes Majos, ja que n’hi ha hagut tres disfressats al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà: 

 

Gràcies a totes les persones voluntàries que han contribuït, al fotògraf Robert Ramos per capturar el moment a Mansol Projectes i a miaportacion.org per fer del dia de Reis, un dia molt especial!  

Foto Robert Ramos