Actualitat

20/12/2023

Celebra el Dia de la Solidaritat amb la Fundació Acollida i Esperança

Segons l’ONU, la solidaritat és un dels valors fonamentals i universals en què haurien de basar-se les relacions entre els pobles al segle XXI. Per aquest motiu, l’Assemblea General va decidir proclamar el 20 de desembre, Dia Internacional de la Solidaritat Humana, a la seva resolució 60/209 el 22 de desembre de 2005.

5 maneres de ser solidari amb Acollida i Esperança

Per commemorar aquesta data tan assenyalada, avui volem compartir amb tots vosaltres diferents maneres de ser solidari/ària amb Acollida i Esperança.

5 maneres d’ajudar a la Fundació Acollida i Esperança

5 maneres d'ajudar a Acollida i Esperança - dia de la solidaritat

1. Fer donatiu

Hi ha dues maneres de fer un donatiu a Acollida i Esperança:

a) Donatiu per Bizum (04148) o clicant a “Fer donatiu” 

donatiu bizum acollida i esperança

b) Donatiu per Transferència Bancària: ES18 2100 3317 12 2200065609 (CaixaBank) o clicant a “Fer donatiu

donatiu transferencia bancaria acollida i esperança

2. Fer un voluntariat

A Acollida i Esperança tenim molts voluntaris/àries que ens ajuden en moltes tasques, per exemple, fent: bugaderia, cuina, acompanyament mèdic, jardineria, tallers i activitats, entre d’altres. Si vols saber en què ens pots ajudar pots omplir aquest formulari o escriure al següent correu: voluntariat@acollida.org

voluntariat acollida i esperança

3. Deixar un llegat solidari: Fundació Acollida i Esperança (CIF: G60439189)

Si vols redactar un testament i t’agradaria incloure a Acollida i Esperança com a hereu o beneficiari d’un llegat, caldrà que segueixis els següents passos:

llegat solidari acollida i esperança

Tanmateix, pots enviar un correu electrònic a fundacio@acollida.org per qualsevol dubte o notificació.

4. Compartir contactes per a Mansol Projectes

Si coneixes alguna persona o empresa que pugui estar interessada en treballar o col·laborar amb Mansol Projectes, només caldrà que omplis el següent formulari.

contactes per Mansol Projectes

5. Fer difusió de la nostra acció social

Finalment, si a més t’agrada l’acció social que portem a terme una altra manera d’ajudar-nos és a partir de la difusió: Facebook, LinkedIn, X (Twitter), Instagram, Web d’Acollida i Esperança, Web de Mansol Projectes.

difusió fundació acollida i esperança

Moltíssimes gràcies per haver arribat fins aquí i haver llegit les cinc maneres de ser solidari/ària amb Acollida i Esperança. Gràcies per la teva solidaritat!

Tanmateix, si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres trucant-nos al telèfon 93 497 01 27 o enviant un correu electrònic a web@acollida.org