Actualitat

01/11/2023

Èxit d’assistència a la Trobada de Voluntariat 2023

El passat 28 d’octubre vàrem celebrar una nova Trobada de Voluntariat i  portes obertes a Can Banús amb una assistència total de 160 persones voluntàries, veïnes i amigues de la Fundació Acollida i Esperança. 

Visites guiades, obres de teatre i un dinar popular al jardí de Can Banús 

Can Banús va obrir les portes a les onze del matí per oferir un programa d’activitats molt divers. Vàrem començar l’acte amb diverses visites guiades per grups d’unes 15 persones en els quals els/les assistents van conèixer en primera persona l’acció social que portem a terme a Can Banús, SOPS i Mansol: 

 

Seguidament, vàrem gaudir de dues obres de teatre. La primera, amb essència de teatre fòrum, dirigida per l’Isabel Mesas i interpretada per l’Associació de veïns i veïnes de Bufalà. Gràcies Mariluz, Nieves, Consuelo, Montse, Marta, Maria, Alexia, Isabel i Lidia per la vostra il·lusió i pel missatge transmès!  

La segona obra de teatre social, dirigida pel Teatre La Llavor, va estar interpretada per les mateixes persones residents d’Acollida i Esperança. Van realitzar una petita mostra de l’obra que van estrenar fa un mes al Círcol. Quin plaer veure com evolucioneu a cada obra que feu!  

Teatre social a Can Banús

Finalment, vam preparar un dinar popular al jardí de Can Banús gràcies a la gran feina que van dur a terme a la cuina de Can Banús amb l’ajuda del Reinaldo, l’Hegar, la Renata, l’Ikram i el Fran. En poc temps, es van cuinar tota mena d‘àpats tenint en compte les intoleràncies i els al·lergògens de totes les persones invitades. Quin goig de dia! 

dinar popular can banús, badalona

A continuació, clica la imatge per veure un vídeo que resumeix la Trobada de Voluntariat 2023 d’Acollida i Esperança:

Van assistir un total de 160 persones i el 50% del voluntariat d’Acollida i Esperança

Després d’acabar la trobada i fer el recompte d’assistència, podem estar molt satisfetes. En total vam tenir la sort de rebre a la casa d’acollida Can Banús a 160 persones. Una xifra alta que ens demostra l’interès que hi ha per l’acció social que fem a la nostra fundació. A més, vam poder saludar, abraçar i agrair en persona, a la meitat del voluntariat d’Acollida i Esperança, tota la tasca altruista que realitzen amb nosaltres.  

trobada de voluntariat 2023 acollida i esperança

Gràcies per ajudar-nos a fer una Trobada de Voluntariat per recordar 

En últim lloc, volem fer una especial menció i agraïment a tots/es els/les col·laboradors/es de la Trobada de Voluntariat i les portes obertes que han aportat el seu granet de sorra amb material i decoració: El Círcol, Parròquia Verge de la Pau de Barcelona, Formació i Treball, Ventura Floristeria i PFB Serveis Funeraris. 

Fins la propera!