Actualitat

27/11/2023

Acollida i Esperança participa en el calendari d’advent solidari de Badalona

El divendres 24 de novembre es va celebrar la presentació oficial del calendari d’advent solidari de Badalona al Teatre Círcol en el qual participen 24 entitats sense ànim de lucre i comerços locals.

Calendari advent solidari Badalona 2023

El primer calendari d’advent solidari de Badalona

Ja fa més d’un any que Càritas Sant Josep de Badalona estava ideant un projecte solidari per donar visibilitat a l’acció solidària que es feia a la ciutat de Badalona d’una manera diferent i alhora, crear teixit entre les diverses fundacions, associacions i entitats d’acció social.

Un cop van tenir clar que la millor manera de fer-ho era creant un calendari d’advent, es van posar en contacte amb 24 entitats sense ànim de lucre de Badalona. Quan vàrem rebre la proposta no ens ho vam pensar ni un segon! Després d’unes quantes reunions i de treballar en equip, va arribar el dia de la presentació.

La presentació del calendari d’advent online al Teatre Círcol

El passat divendres es va donar a conèixer a tota la ciutat el primer calendari d’advent solidari de Badalona. L’acte es va dividir en tres parts:

  1. La crida a l’acció de persones cèlebres en el vídeo promocional: Anna Moliner, Berta Boter, Jordi Díaz, Lluís Marco, Rosa Gámiz, Xavi Carreras i Xavi Lite van convidar a participar a tots/es els/les badalonins/es.

 

Vídeo promocional del calendari d’advent solidari 

2. Una taula rodona anomenada “Com acompanyem i com ens transformem” formada per l’Anna Vicente (Fundació Ateneu Sant Roc), l’Eva Gayarre (ASPANIN), l’Anna Martinez (Fundació Salut Alta), l’Eduard Rafel (Programa d’inclusió Bisbe Carrera), l’Anna Selva (zona 5 Càritas DB) i el nostre director general Josep Mª Lluch (Fundació Acollida i Esperança).

Taula rodona entitats calendari d'advent solidari Badalona 2023

3. La presentació oficial del calendari d’advent solidari de Badalona. Vam conèixer en primera persona quina serà la seva estructura, els seus desafiaments i com es puntuarà per aconseguir les desenes de premis que estan en joc.

Presentació calendari d'advent solidari de Badalona

En definitiva, ja et pots inscriure al calendari d’advent i aquest divendres 1 de desembre, que és el Dia Mundial de la SIDA, ja pots començar a jugar i participar. Molta sort! https://www.calendariadventsolidari.cat/