Actualitat

20/09/2023

RESERVA’T LA DATA: 28 D’OCTUBRE – TROBADA DE VOLUNTARIAT I PORTES OBERTES A CAN BANÚS

La trobada de persones voluntàries tindrà lloc a la casa d’acollida Can Banús de Badalona el pròxim dissabte 28 d’octubre de les 11:00h fins a les 16:30h de la tarda.  

Des d’Acollida i Esperança volem convidar a totes les persones voluntàries de la fundació a la Trobada de Voluntariat amb l’objectiu de fer un acte d’agraïment per tot l’esforç i el temps dedicat de forma altruista.  

Aquest cop, a diferència de l’any passat que es va celebrar al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà, les portes obertes seran a Can Banús (Badalona), una de les cases d’acollida de la fundació amb una capacitat total de 27 persones beneficiàries.  

La trobada vol ser un espai de sensibilització i coneixença per ampliar la mirada sobre Acollida i Esperança i a la vegada, de relació per conèixer persones residents, voluntàries i professionals de tota l’entitat 

Tanmateix, desitgem que aquesta jornada de portes obertes serveixi perquè les persones voluntàries s’engresquin a convidar a familiars i amics, i així doncs, tinguin l’oportunitat de compartir i fer conèixer l’entorn on fan la seva tasca. 

La programació del dia inclou una benvinguda i una visita guiada de Can Banús durant el matí on es podrà veure què és i com s’hi treballa en aquesta casa d’acollida. Seguidament, hi haurà una mostra de Teatre Social i un diàleg obert amb la col·laboració i participació de l’Associació de veïns i veïnes de Bufalà. Finalment, es conclourà la trobada amb un dinar popular i un espai musical de disbauxa i xerinola.  

Afegeix la teva música preferida i participa en la Trobada de Voluntariat 

Vols participar amb la llista de reproducció de cançons que sonaran a l’espai musical? Afegeix la teva preferida aquí: Llista de Spotify de la Trobada de Voluntariat 2023.

Confirma la teva assistència omplint el següent formulari. Recorda: dissabte 28 d’octubre de 2023 a les 11:00h.  T’esperem de braços oberts!