Actualitat

06/06/2023

Tornen “Les Nits del Barri del Convent” i el claustre s’omple de teatre

El cicle, que enguany té 3 espectacles, va començar el passat dijous 18 de maig i s’allargarà fins al 15 de juny

De nou, el claustre del Convent dels Franciscans acull el cicle de cafè-teatre de “Les Nits del Barri del Convent” les nits dels dijous. Aquesta edició de 2023 els espectacles seran de diferents tipus: clown, teatre gestual, teatre d’humor, performance. I com sempre, ja des d’una hora i mitja abans de l’espectacle hi haurà servei de barra i de menjar elaborat per les veïnes i veïns del Barri de Convent del municipi.

 

A la Bisbal d’Empordà, el projecte va néixer d’una col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Convent, un barri obrer amb una població migrant important que ha acusat molt els efectes de la crisi. Aquí el cafè teatre es presenta com un element de cohesió social i cultural entre el veïnat. De la mateixa manera, el fet que els espectacles es facin al Convent dels Franciscans, també fa més gran aquest coneixement i aquesta relació entre els veïns i veïnes i permet que Acollida i Esperança es conegui encara més en la comunitat.