Actualitat

08/06/2023

Leroy Merlin atorga a Acollida i Esperança 25.000 euros per a millorar l’aïllament de Can Banús i Itaca

El donatiu anirà destinat íntegrament a canviar les finestres de la llar d’acollida i del pis d’inclusió

Leroy Merlin ha seleccionat la proposta d’Acollida i Esperança i aquest dimarts s’ha formalitzat l’acord en un doble acte a Madrid i Badalona

Es tracta de la segona convocatòria de Llars Dignes que impulsa la companyia a nivell estatal i que aquest 2023 haurà repartit 400.000 euros

Acollida i Esperança ha estat triada per Leroy Merlin com una de les entitats guanyadores d’un dels premis de 25.000 euros de la convocatòria d’ajuts Llars Dignes que fa a nivell de tot l’Estat. Aquest dimarts dia 6 de juny s’ha celebrat un acte a Madrid amb la presència del director general, Josep Maria Lluch, i del director adjunt, Fernando Díaz Alpuente, on s’ha fet entrega dels premis i s’han pogut conèixer tots els projectes guardonats.

En el cas d’Acollida i Esperança, la proposta triada és la de la millora de l’aïllament de Can Banús i Itaca amb la renovació de totes les finestres tant de la casa d’acollida com del pis d’inclusió. Aquest ajut de 25.000 euros facilitarà el canvi de finestres i portes de les cases i una millora en l’eficiència de la calefacció i en la protecció de la calor a l’estiu que tindrà un impacte directe en el benestar dels homes i dones que hi viuen.

 

També dimarts, però a la botiga de Leroy Merlin a Badalona es va fer un altre acte en clau local amb unes desenes de treballadores de la botiga que es van interessar pel projecte a la ciutat i van fer moltes preguntes. A la trobada amb professionals hi van assitir tres persones treballadores de l’entitat i la Lorraine, resident a Itaca que els va aportar la seva experiència.

 

Aquesta del 2023 és la segona convocatòria de Llars Dignes que impulsa Leroy Merlin i que ha repartit més de 400.000 euros en projectes de tot l’estat.