Actualitat

17/05/2023

Ioga al Convent i Can Banús amb el voluntariat de Yoga sin Fronteras

Els equips dels centres residencials de Convent i Can Banús són conscients dels beneficis que genera el ioga en les persones residents. Des de fa anys hem pogut realitzar activitats de ioga en algun moment del curs, gràcies a persones voluntàries o a membres de l’equip expertes en aquesta disciplina. Fins i tot de manera online hem connectat totes dues cases per fer sessions de ioga virtuals.

Aquest any ho hem pogut aconseguir gràcies a Yoga sin Fronteras, a qui vam demanar una persona voluntària per Can Banús i una altra per al Convent. La Cristina ve cada primer dissabte de mes a Can Banús des del 04/02/2023. La Clàudia va començar a Convent el 05/05/2023 i podrà venir els divendres quinzenalment.

Les persones voluntàries de Yoga sin Fronteras reben una formació de ioga per a la inclusió, que és el que apliquen al fer el voluntariat que els serveix per aprendre a modificar les classes que fan habitualment i adaptar-les segons les persones o col·lectiu amb què treballen.