Actualitat

26/05/2023

Barber Angels talla els cabells de manera solidària a les persones residents de Can Banús, Itaca i els pisos

L’entitat, formada per professionals del món de la perruqueria que fan aquest voluntariat solidari, treballa amb les seves mans per millorar la imatge de les persones amb pocs recursos

Barber Angels es defineixen com una comunitat de perruquers i barbers que no tanquen els ulls davant les persones més excloses de la societat i que no troben el seu lloc. Tallar els cabells o la barba a les persones pobres, sensellar i amb exclusió social els retorna la dignitat -afirmen-, la humanitat i l’autoestima per millorar la seva vida en societat. El seu lema “junts estem menys sols” encaixa a la perfecció amb els valors d’Acollida i Esperança així com la coneixença personal del Marco, un dels professionals de Can Banús, ha fet possible aquesta col·laboració.

 

El passat diumenge 21 de maig van venir tres perruqueres i dos perruquers de Barber Angels a Can Banús i van poder atendre a gairebé tots els residents. També van venir persones que viuen a Itaca i al servei d’acompanyament a la vida autònoma. Com es veu a les fotografies, el resultat va ser espectacular i tothom va quedar molt content amb aquesta experiència de voluntariat. Tant, que ja hi ha data per la següent trobada, a finals de juny.