Actualitat

21/04/2023

Taller “Un matí d’orquestra” amb la GIO Symphonia a l’Auditori de Girona

Algunes de les persones que viuen al Convent han pogut participar activament en aquest taller d’Apropa Cultura tocant instruments i gaudint d’un assaig de l’orquestra

Va ser una experiència innovadora i molt enriquidora per a tothom. L’Auditori de Girona va acollir aquesta setmana un grup de professionals i persones residents del Convent dels Franciscans i els va obrir la porta per al taller vivencial titulat “Un matí d’orquestra” amb la GIO Symphonia. El taller, organitzat per Apropa Cultura, va tenir diferents moment al llarg del matí: per una banda, una primera part on les persones que viuen a la llar residència van poder tocar tot tipus d’instruments, després van assistir a una part de l’assaig de l’orquesta i finalment van estar una estona amb dos dels músics, que els van explicar detalls dels seus instruments i van respondre les preguntes dels residents.

 

El projecte d’Apropa Cultura té per objectiu promoure el dret de l’accés a la cultura, la dignificació de la persona i la normalització de la seva inclusió plena a la societat. Apropa Cultura va néixer l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura.