Actualitat

25/04/2023

Sant Jordi a la Bisbal d’Empordà

El llibre ‘Molarrejas’ de Josep Maria Alarcón ven tot els exemplars a la parada del Convent que es va posar a La Bisbal d’Empordà

Tothom s’hi va implicar. Tothom va participar de la paradeta de Sant Jordi que el Convent va preparar i posar per la Diada al carrer Ample  de la Bisbal. Va fer un dia fantàstic i els carrers es van omplir com mai de persones que volien passejar i comprar llibres i roses en el dia més bonic de tot l’any.

És un dia important, també, perquè les cases i els serveis surtin al carrer i es donin a conèixer a través, per exemple, de l’elaboració de dibuixos, roses i punts de llibre. Enguany, a més, el llibre del Josep Maria Alarcón (resident del Convent) amb il·lustracions de Xavier Krauel (voluntari) es va vendre força i va atreure l’atenció a la parada. El Josep Maria, a més, va escriure i dedicar poemes improvisats a algunes de les persones que es van apropar a la parada, uns textos que van fer emocionar més d’un. Per la seva banda, el Jesús Llavall, va fer l’extens reportatge que il·lustra aquesta notícia.

 

Una diada rodona, plena de llum, de converses i il·lusió.