Actualitat

15/03/2023

Sortida de Can Banús al Pirineu

La primera setmana de març, persones residents i professionals del servei van fer una excursió de dos dies a La Molina, Castellar de n’Hug, Puigcerdà i Berga

Una de les activitats d’hivern de Can Banús és, des de fa anys, una sortida per tocar neu i conèixer paisatges del Pirineu. Així doncs, el passat 9 de març les persones residents amb menys dificultats d’autonomia i l’equip professional van sortir en direcció a la Molina, concretament a l’Alberg de Xanascat, on es van vestir amb la roba de neu i van poder accedir a les pistes d’esquí. Allà, amb els trineus, van poder gaudir de les baixades a tota velocitat, van jugar i van fer un ninot de neu. L’hora de dinar va ser a Castellar de n’Hug, coneixement el pobles i fent de turismes i recorrent la ruta de les ‘Fonts del Llobregat’ a peu. Al vespre, ja a l’alberg, va ser el temps de veure un partit de futbol, jugar a cartes i sopar i lleure.

 

L’endemà la jornada va consistir en una visita a Puigcerdà, la passejada pel llac del poble un cafè ben reconfortant a mig matí. Cap al migdia, i quan ja s’acostava l’hora de dinar, van anar a Berga on, abans de tornar cap a Badalona, van visitar el castell.

Una vegada més, en activitats com aquestes, la valoració és positiva per part de tots els assistents per l’oportunitat de trencar la rutina, conèixer el territori i conviure amb els companys mentre es fa turisme.