Actualitat

23/03/2023

Itaca renova el seu mobiliari gràcies a una donació de la Fundació Roviralta

Amb l’ajut de 1.500 euros s’han pogut comprar mobles nous i fer l’espai més acollidor i agradable

Uns mobles nous, funcionals, més adaptats a l’espai de cada estança i que facin més casa. Amb aquest objectiu, el de renovar la majoria de mobles del pis Itaca, s’ha decidit destinar a això la donació de 1.500 euros que s’ha rebut Acollida i Esperança de la Fundació Roviralta a qui agraïm l’esforç.

 

Els mobles d’Itaca feia molt de temps que no es canviaven i calia destinar recursos perquè l’espai fos més familiar i proper a les persones que hi viuen. L’entorn d’una casa influeix en el benestar emocional i en els pensaments dels qui hi viuen i aquesta renovació ajudarà a tenir un pis més ampli, més lluminós i amb uns equipaments nou que podran afavorir el procés d’autonomia que estan realitzant les persones residents. El fet de gaudir d’un espai més nou i digne contribueix també a la motivació per renovació i dignificar la vida de les persones d’Itaca.