Actualitat

03/03/2023

Entrevista a Josep Maria Lluch a Ràdio Estel en memòria de Sor Genoveva Masip

Foto: El Periódico de Catalunya

El programa, emès el 5 de març al Programa Àngels, ha recordat el paper de Sor Genoveva Masip en l’atenció de col·lectius com els drogodependents, els malalts de la sida i les persones més excloses als barris de la Barcelona dels anys 70 i 80

El 19 de novembre de 1923 va néixer Sor Genoveva Masip. Aquest any, doncs, se celebrarà el centenari del seu naixement i per aquest motiu el Programa Àngels de Ràdio Estel li va dedicar un programa especial el passat diumenge 5 de març. El director d’Acollida i Esperança, Josep Maria Lluch, va ser entrevistat per explicar la trajectòria de Masip i la seva col·laboració amb el Pare Josep Costa en el neixement de la Fundació Acollida i Esperança. El seu compromís, que es va mantenir intacte al llarg de la seva vida, la va portar a treballar a favor de les persones més excloses i a convertir-se en un dels rostres socials de l’església a barris com Can Tunis, La Mina o les barraques de Montjuïc.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç.