Actualitat

10/02/2023

Nova jornada del Fòrum Social Metropolità sobre col·laboració entre ajuntaments i entitats socials

La cita és dijous 23 de febrer, de 9:30h a 12h, al Museu Picasso i a través de la plataforma zoom

El director adjunt d’Acollida i Esperança, Fernando Díaz Alpuente, clourà la trobada d’aquest 2023

 El Fòrum Social Metropolità organitza la jornada de treball “Per una millor contractació i col·laboració econòmica i social entre els ajuntaments i les entitats socials: pràctiques d’èxit en les condicions actuals”.

El Fòrum és una iniciativa de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que pretén fomentar un espai horitzontal per totes les entitats socials i ajuntaments de la regió metropolitana que vulguin fer  front als reptes i desigualtats comuns de la regió. En aquesta segona jornada (la primera es va fer l’any passat) es durà a terme una taula rodona on es compartiran experiències reeixides de contractació i cooperació entre Ajuntaments i el Tercer Sector.

 

*imatges del Fòrum Social Metropolità de 2022

Fernando Díaz Alpuente, director adjunt d’Acollida i Esperança, farà la cloenda de la jornada i aportarà la visió de l’entitat respecte dels reptes de futur de contractació i treball conjunt entre administracions locals i entitats del tercer sector.

Us animem a venir de manera presencial el proper dijous 23 de febrer, de 9:30h a 12h, al Museu Picasso. L’enllaç per a les inscripcions és aquest:

https://fs3.formsite.com/Formularis/fsmmodelcompartit/index.html