Actualitat

21/02/2023

Màgia contra l’exclusió social

L’edició número 23 del Festival Li Chang fa parada a Can Banús en dues sessions de màgia on les persones residents han estat les protagonistes i fins i tot han fet trucs de màgia

Enmig de la celebració del Festival Internacional de Màgia Li Chang de Badalona, aquesta edició de 2023 serà recordada per la recuperació de les activitats complementàries i solidàries i, en el cas d’Acollida i Esperança, per l’edició en què Can Banús va acollir un doble taller de màgia. Dissabte 11 de febrer i dissabte 18 de febrer, una desena d’homes i dones que viuen a Can Banús han pogut participar en els dos tallers de dues hores de durada que s’han realitzat a la casa.

Enric Magoo, ànima del Festival, va ser l’encarregat d’ensenyar alguns dels secrets de la màgia perquè les persones residents s’animessin a provar amb trucs de màgia bàsics i senzills i poguessin provar les seves habilitats. També les educadores del cap de setmana es van animar a provar la seva destresa amb les cartes, com un dels trucs més reconeguts.

El segon cap de setmana, de nou les persones que viuen a Can Banús van ser les protagonistes. La seva experiència va ser molt, molt gratificant i van agrair molt l’oportunitat de poder conèixer i provar en directe com fer petits trucs.

Des d’Acollida i Esperança volem agrair sincerament la implicació d’Enric Magoo en aquesta activitat i la seva voluntat de treball amb col·lectius vulnerables a través de la màgia.