Actualitat

06/02/2023

El 23è Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang farà parada a Can Banús els propers 11 i 18 de febrer

El centre residencial de Badalona acollirà dos tallers de màgia per a les persones residents de la mà d’Enric Magoo, ànima del festival, i del grup de mags ‘Badalona Escola de Màgia’

La 23a edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang portarà, del 4 de febrer al 5 de març, espectacles de màgia d’altíssima qualitat i també un programa d’activitats en paral·lel on aquest 2023 s’inclou per primera vegada la Fundació Acollida i Esperança. Els propers dissabtes 11 i 18 de febrer es farà un taller de màgia per a les persones residents de Can Banús al mateix equipament i en horari de matí.

D’aquesta edició número 23 del festival, en destaca la gran varietat de disciplines; espectacles de màgia de prop però també shows i cabarets nocturns i un ballet aeri. Com a part del programa oficial també destaca altres actuacions, tallers i activitats paral·leles a Can Banús, la llibreria Saltamartí, el Centre de Recursos Pedagògics, el Centre Comercial Màgic i a les biblioteques i centres cívics de la ciutat, que recuperen el pols i la connexió amb la ciutadania amb formats de més proximitat i diversificats per tota la ciutat.