Actualitat

09/02/2023

Costa Cruceros torna a reprendre la donació de menjar dels seus vaixells a Acollida i Esperança

Des de fa uns dies, cada dilluns alternativament, es rep a l’entitat l’excedent d’aliments que no s’han consumit a la ruta del Costa Smeralda que acaba a Barcelona

Aquest és un altre dels projectes que va quedar en suspès durant la covid-19 i que s’ha tornat a reactivar gràcies al suport de l’empresa Costa Cruceros, que torna a confiar en Acollida i Esperança per millorar la gestió de l’excedent alimentari de la seva ruta marítima des d’Itàlia a Barcelona.

Cada quinze dies, el responsable de manteniment de Can Banús va al Port de Barcelona a recollir els àpats elaborats que no s’han consumit en la ruta de 8 dies del vaixell Costa Smeralda que té inici i final a la capital catalana. Així doncs, rebem aquest menjar ja preparat i congelat i l’equip de cuina s’encarrega de completar-lo, com és el cas d’aquestes mandonguilles a les quals es va afegir una salsa i van ser l’àpat de la casa aquell mateix dilluns.

 

El passat dilluns 16 de gener es va fer l’acte per formalitzar la represa de les donacions al Port. La directora de Can Banús, Lucía Parreño, així com l’equip de cuina del centre format per la Lucía Retamosa i la Vanesa Hernández van participar de l’acte i de la visita posterior al vaixell que va acabar amb un dinar.

Volem agrair a Costa Cruceros el reimpuls a aquest projecte i la seva implicació amb la Fundació Acollida i Esperança.