Actualitat

24/02/2023

Col·laboració, aprenentatge, coneixement i noves relacions de solidaritat: tot això i més són les pràctiques de jardinera que es fan al Convent

Els alumnes del Certificat de Professionalitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes de l’Institut de la Bisbal fan aquests dies tasques de poda i desbrossament en els exteriors del Convent

Aquests dies, el silenci del jardí del Convent es veu una mica alterat pel soroll de les desbrossadores i serres que treballen a la zona del Calvari. I perquè? Doncs per què justament aquests dies de final de l’hivern s’estan duent a terme els treballs de poda i desbrossament d’aquesta part del jardí de la casa per part dels alumnes del Certificat de Professionalitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes de l’Institut de la Bisbal.

 

Aquesta desena de joves realitza aquestes classes pràctiques acompanyats de dos dels seus professors on aprenen a fer ús de maquinària especialitzada i fan aquesta col·laboració amb Acollida i Esperança que aporta, no només una neteja i millora del Calvari sinó, sobretot, la possibilitat d’enxarxar-nos amb altres organitzacions del municipi, donar-nos a conèixer i establir noves relacions que fan comunitat.