Actualitat

28/02/2023

Acollida i Esperança i el Banc Farmacèutic signen un conveni de col·laboració que finançarà medicaments a persones residents de l’entitat

L’acord preveu que les persones que no tenen ingressos o molts pocs recursos rebin gratuïtament medicació de farmàcia, un cost que fins ara pagava Can Banús

El passat 15 de febrer, Acollida i Esperança i el Banc Farmacèutic van signar un conveni de col·laboració que proporcionarà medicaments a persones amb situació d’exclusió social i pobresa que viuen a Can Banús.

L’acord estipula que el Banc Farmacèutic finançarà els medicaments de farmàcia a les persones que no tinguin ingressos o en rebin molt pocs, una despesa que fins ara s’assumia des de la llar residència i que ara generarà un estalvi. Així doncs, aquest cost el pagarà a la farmàcia directament el Banc Farmacèutic i, quan la persona deixi el recurs de l’entitat i comenci una vida autònoma, la persona podrà seguir rebent aquest finançament perquè és de caire personal.

El conveni també recull que les dues organitzacions col·laboraran en projectes d’inserció i del foment de la igualtat que desenvolupin una i altra entitat.