Actualitat

03/01/2023

ELS VOLTORS DE LA BISBAL RECULLEN MITJA TONA D’ALIMENTS FRESCOS PELS CONVENT AMB EL SEU EL TIÓ SOLIDARI

Com cada any, l’entitat juvenil del municipi ha organitzat l’activitat amb gran afluencia de públic

 

El passat dissabte 17 de desembre, els Voltors de la Bisbal van seguir amb una tradició que fa anys que dura: un tió solidari a benefici de la Fundació Acollida i Esperança i que ha recollit mitja tona de menjar fresc per al Convent. Uns aliments que són molt necessaris i que sovint costa de rebre’n en donacions perquè habitualment els que ens arriben són de llarga durada (pasta, arròs, etc…).

Com cada any, aquesta activitat nadalenca important en el calendari del municipi va convertir-se en punt de trobada de gran i petits i va tenir aquest retorn solidari per a l’entitat. De nou, moltes gràcies als Voltors per la donació i per pensar sempre en Acollida i Esperança.