Actualitat

05/12/2022

El Círcol s’omple amb les rialles d’ImproAcatomba en la Festa de Nadal 2022

Acollida i Esperança aplega persones voluntàries, residents, donants, amics i professionals en la trobada més important de l’any per celebrar la vida i el Nadal

Aquest 2022, l’aposta artística era pel teatre improvisat de la mà d’ImproAcatomba. I no ha pogut ser més encertada. Més de 150 persones han omplert el Teatre del Círcol Catòlic de Badalona en la Festa de Nadal 2022 d’Acollida i Esperança. 150 persones que han rigut, participat i compartit una estona de dissabte a la tarda al voltant dels valors i l’ADN de l’entitat: les oportunitats, la llibertat i la batalla contra el VIS/sida i l’exclusió social.

 

L’acte va comptar amb les paraules de Josep Maria Lluch, director general d’Acollida i Esperança que va afirmar que “acompanyar, des de la cura i des de l’estima és la tasca que fem totes i cadascuna de les persones que treballem a Acollida i Esperança, des del director general, als educadores, a les persones que cuinen i netegen les cases fins al director financer o a les directores de les llars residència. Tothom participa d’aquest ADN d’Acollida i Esperança, nascut de la manera de fer i de ser del Pare Josep Costa, badaloní.” També va destacar que “l’entitat va néixer néixer per donar esperança. I continua existint pel mateix motiu. I com ho fem per donar esperança? Doncs acompanyant persones que estan passant per un moment difícil en les seves vides i que necessiten ajuda. I aquest acompanyament el fem volgudament des de la proximitat i des de l’estimació. Interessant-nos per l’altra i procurant que millorin les seves condicions de vida. Amb aquesta perspectiva i aquest a acció social, Acollida i Esperança va acompanyar l’any passat 1.520 persones.”