Actualitat

11/10/2022

88 persones participen a la Trobada de Voluntariat 2022 d’Acollida i Esperança

Persones voluntàries, treballadores, residents i familiars van poder gaudir d’un dia de retrobada que va ser molt celebrat

Abraçades, converses, rialles i molta alegria. Així és com van viure la vuitantena de persones que el passat 8 d’octubre van participar de la Trobada de Voluntariat de 2022 de l’entitat. Va ser un dia esplèndid, malgrat la pluja, i la llar residència del Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà es va omplir de vida i d’activitats.

 

Al matí es va poder conèixer tots els racons de la casa de la mà de les persones residents que hi viuen i també es va fer una activitat justament per explicar tots els serveis d’Acollida i Esperança i poder aprofundir en el coneixement i el reconeixement de l’entitat. Va ser una tasca molt engrescadora i participativa.

 

Al migdia, tothom va poder gaudir d’un dinar i a la tarda es va poder ballar una bona estona.

 

Aquestes activitats adreçades a voluntariat i també a totes les persones properes de la Fundació busquen reforçar el sentiment de pertinença a l’organització i els vincles personals i relacionals i generen benestar i sentit a tots els participants