Actualitat

19/09/2022

Visita al projecte Hort Social de Premià

Un grup de professionals i de persones residents a Can Banús van visitar els terrenys de l’hort i van poder conèixer aquest projecte de producció agroalimentari ecològic

 

Durant el mes d’agost, la casa de Can Banús va poder menjar fruites i verdures de l’excedent de l’Hort Social Premià, un projecte  engegat per l’Ajuntament de Premià de Mar conjuntament amb Càritas de la Parròquia de Sant Cristòfol.

El de l’Hort Social es tracta d’un projecte amb voluntat de proporcionar una activitat lúdica, formativa i productiva  per a aturats de llarga durada i que també serveix per proveir de fruites i verdures de temporada les famílies vulnerables de la zona.

La visita de l’equip i residents de Can Banús va servir per visitar els 3.500m2 de terrenys i comprendre el projecte i tots els seus vessants d’impacte social i mediambiental.