Actualitat

27/09/2022

El 8 d’octubre, vine a la Trobada de voluntariat 2022 d’Acollida i Esperança

 

Un any més se celebra la festa del voluntariat de l’entitat amb l’objectiu d’estrènyer els vincles de les persones voluntàries amb l’organització i donar-nos a conèixer per fer créixer el nombre de voluntaris i voluntàries

No hi podeu faltar. Perquè serà una festa bonica, de retrobada i que ha de servir per reforçar el sentiment de pertinença a l’entitat i el sentit de la tasca que fa Acollida i Esperança.

El proper dissabte 8 d’octubre, el Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà acull la Trobada de voluntariat 2022, una espai de relació i coneixença per ampliar la mirada sobre Acollida i Esperança i conèixer persones professionals, residents i voluntàries de tota l’entitat.

 

La programació de la trobada inclou una visita guiada al Convent, una dinàmica sobre el que és i el que fa la fundació, un dinar i una estona d’oci i música a la tarda.

Tanmateix, la trobada de voluntariat també servirà perquè les persones noves que vindran -majoritàriament familiars o amigues de les persones voluntàries- tinguin l’oportunitat de conèixer on fan la seva tasca i puguin compartir-ho.