Actualitat

28/06/2022

La campanya del Banc dels Aliments ‘La fam no fa vacances’ permet recollir més d’una tona d’aliments per al Convent dels Franciscans

Aquest cap de setmana, al Supermercat Bonpreu de la Bisbal, persones residents i voluntàries han treballat per aconseguir que la donació fos el més gran possible i d’aliments adients per al rebost de la llar residència

Un cop més, els veïns i veïnes de la Bisbal i el seu entorn han mostrat la seva solidaritat participant del recapte d’aliments de la campanya ‘La fam no fa vacances’, impulsada pel Banc dels Aliments. Durant el cap de setmana de Sant Joan, persones que viuen al Convent i també voluntàries han estat fent presència al Bonpreu de la Bisbal per promoure la donació d’aliments per a la llar residència del Convent. S’han recollit 1.120 quilos de menjar que ja estan adientment col·locats al rebost de la casa i que serviran per a la cuina dels àpats diaris.