Actualitat

13/06/2022

Èxit de l’espectacle ‘Personas’ protagonitzat per persones usuàries de Can Banús i el SAVA

Prop d’un centenar de persones van omplir el Teatre del Círcol per escoltar els monòlegs que conformen l’espectacle

Finalment va arribar el dia. Dissabte 11 de juny, el Teatre del Círcol de Badalona es va omplir d’un públic entusiasta que va poder admirar el resultat final d’un any de feina pacient i amb molta cura. Des de fa un any, cada dimecres a la tarda Laura Forteza -del projecte de teatre social Teatre la Llavor– ha treballat amb els actors i actrius les eines de l’actor: la veu, el to, el cos, el moviment…

Agafats de la seva mà, la Suelen, l’Eduard, l’Òscar, l’Antony, el Miquel, el Carlos, el Santi i el Roque han fet un camí d’obertura als altres, de pèrdura de pors i de compartir moment vitals importants per a la seva biografia que ha culminat amb aquests monòlegs individuals duts a l’escenari. Un conjunt de paraules que van ser pura emoció.

 

L’humor, la introspecció, el dolor, l’enyorança, el record de la familia o la por al futur van centrar les seves paraules que van arribar al cor de tots els assistents. El colofó final, un cop acabat l’espectacle, va ser un col·loqui on els actors i actrius van poder explicar el procés de creació i com el teatre els ajuda a mirar endavant amb il·lusió.