Actualitat

18/05/2022

Actors i actrius de Can Banús i el SAVA estrenen l’espectacle teatral ‘Personas’ al Círcol de Badalona

 

El proper dissabte 11 de juny, a les 19h, es podrá veure l’espectacle que s’ha anat assajant durant les sessions setmanals amb ‘Teatre la Llavor’. Us hi esperem!

 

Basat en un text ‘Person.ah!’ d’Anna Albadalejo, l’espectacle ‘Personas’ és el resultat del treball de moltes setmanes del taller de teatre de Can Banús. De la mà de ‘Teatre la Llavor’ les persones que viuen a Can Banús i també en alguns pisos del SAVA han avançat pel camí de l’art per expressar emocions i sentiments.

Es posaran davant del públic per mostrar la seva feina dels darrers mesos i per ser exemple, una vegada més, que un dels camins per començar a sortir d’una situació d’exclusió social és la valentia i l’autoestima de pujar a un escenari. Aquesta és una primera passa a la qual n’han de seguir d’altres però que ajuda a fer camí i a sentir-se part de la societat. Per això des de la Fundació s’ha apostat per aquest taller teatral com a eina d’inserció.

El projecte ‘Teatre la Llavor’ té per objectiu garantir el dret a la creació artística de les persones que estan en situació de vulnerabilitat i aposten precisament per aquesta expressió a través del teatre per fer visibles i escoltades les persones en situació d’exclusió social. Fa força anys que a Can Banús es fan aquests tallers per aprofundir en l’autoconeixement de les persones, la pertinença al grup, la concentració, la memòria, la psicomotricitat, la cooperació o l’autoestima.

Us esperem a totes dissabte dia 11, a les 19h, al Círcol. No hi podeu faltar!