Actualitat

27/04/2022

SOPS amplia la plantilla amb la Raquel Garcia, administrativa contractada amb el programa ESAL del SOC

 

Aquest programa de Treball i Formació subvenciona la contractació, formació i acompanyament de dones en situació d’atur durant 1 any i obre les portes a millorar l’ocupabilitat i l’accés al mercat laboral

 

Des de fa un parell de mesos, SOPS ha ampliat el seu equip professional amb la incorporació de la Raquel Garcia, administrativa. La Raquel feia temps que estava a l’atur i buscava feina a Badalona, la ciutat on viu. La contractació ha estat possible gràcies al projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya ESAL, que té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment de les que tenen més dificultats d’accés al mercal laboral com les dones en situació d’atur, les persones trans i les persones aturades de llarga durada. La convocatòria subvenciona els contractes de treball de jornada completa durant 12 mesos, accions formatives dins l’horari laboral i l’acompanyament a les persones contractades.

La Raquel ara s’encarrega de tota la feina administrativa del SOPS, el servei odontològic per a pacients socials i que té a veure amb atendre el telèfon, programar les visites, gestionar el correu electrònic i també les factures, informes i documents administratius del servei. Està molt contenta amb la seva incorporació i amb l’entitat i li agradaria quedar-se a treballar molts anys més.