Actualitat

02/03/2022

Mor Esteve Guirado, treballador del Convent dels Franciscans

Els seus companys han escrit una nota de comiat per recordar la seva arribada a l’entitat i tot el que hi va aportar

“L’Esteve arriba al Convent per substituir les vacances d’en Jep, monitor de nit. Ell ens el va recomanar. Ens va dir: és molt bona persona i molt treballador. I així va ser des del minut u. El novembre del 2017 l’Esteve  feia la seva primera nit al Convent.

En Jep evidentment no es va equivocar, vam poder conèixer una molt bona persona que es va estimar a les persones que viuen i treballen al Convent. L’Esteve sempre estava disposat a ajudar en el que fos i a donar un cop de mà a qui més ho necessitava. També era un gran aficionat al futbol i sovint, les nits que jugava el Barça, posava la pantalla al menjador del Convent per poder compartir la seva passió. Més d’una nit, entre plat i plat o treient el cap per la porta de la cuina, havia cantat els gols. I de quina manera!

Sempre alegre i de bon humor. En el comiat d’en Jep o en la celebració a Can Banús dels 25 anys de la Fundació ballant amb el Toni i la Vane.

Amb l’esclat de la pandèmia l’Esteve va deixar de treballar al Convent perquè havia de cuidar al seu sogre, des de llavors que no ens veiem. Fins que el diumenge passat el seu estimat amic, en Jep , ens comunica que l’Esteve ha mort, que ha marxat de manera sobtada.

El Convent s’ha quedat molt trist i només podem agrair haver-te conegut i haver tingut la sort d’estar al costat d’una molt bona persona, alegre i treballadora.

A reveure, Esteve.”