Actualitat

02/03/2022

Josep Maria Forné, director general de Serveis Socials de la Generalitat, visita la Fundació

Va ser un dia amb una activitat molt intensa a Can Banús, SOPS i el Centre Especial de Treball Mansol Projectes. Hi havia l’equip de Badalona Capaç fent la neteja i la poda dels jardins. Hi havia també la visita dels estudiants de l’IES Ferran Tallada de Barcelona i al centre especial de treball s’estudiaven noves referències de producte per a un client. Així doncs, la visita institucional del director general de Serveis Socials del Departament de Drets Socials del Govern va coincidir en una jornada diversa i plena de vida.

 

Forné, de qui depen la planificació estratègica, la programació i l’avaluació del sistema de serveis socials del país, entre d’altres tasques, va poder conèixer de primera mà la llar residència, el servei odontològic i el centre especial de treball. La visita va incloure també un temps per intercanviar reptes de futur i accions  que caldrà coordinar amb el Departament, com per exemple el procés d’acreditació d’Acollida i Esperança.