Actualitat

07/03/2022

Et necessitem! Vine a fer voluntariat amb persones amb VIH Sida i exclusió social

 

Els centres residencials d’Acollida i Esperança, Can Banús o el Convent dels Franciscans, busquen noves persones voluntàries per al dia a dia de les cases

Saps tocar la guitarra? Pots acompanyar una persona al metge? Tens coneixements d’alfabetització digital? O simplement vols dedicar temps a fer un voluntariat…. Aquesta crida és per a tu!

Aquesta setmana s’ha activat la crida de voluntariat d’Acollida i Esperança per trobar quatre perfils diferents de persones que es puguin incorporar com a voluntàries de l’entitat. Per un costat, a Can Banús es busquen dues persones: una que pugui fer un cop de mà a la bugaderia, dimarts dimecres o dijous al matí i una que vulgui compartir una estona amb una persona resident de Can Banús i sortir per anar a fer un café, acompanyar-la al metge o fer alguna activitat lúdica. Un dia a la setmana, matí o tarda, en funció de la disponibilitat.

 

Per l’altre costat, al Convent busquen també dos perfils diferencials: una persona que toqui la guitarra per fer una activitat musical i una altra per fer un taller d’alfabetització digital a les persones residents.

Podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@acollida.org.

Us estem esperant!