Actualitat

18/02/2022

David Torrents, tercer tinent d’alcalde de protecció a les persones de Badalona, coneix la Fundació Acollida i Esperança

La visita, l’itinerari de la qual va passar per Can Banús, SOPS i Mansol Projectes, va servir per abordar qüestions de futur en relació als habitatges socials de què disposa l’entitat a Badalona

Dimecres 16 de febrer David Torrents, tercer tinent d’alcalde de protecció a les persones de l’Ajuntament de Badalona, va visitar les instal·lacions de la llar residència per a persones amb VIH/Sida i exclusió social de Can Banús, el servei odontològic de SOPS i el centre especial de treball, Mansol Projectes.

La trobada, que va néixer de l’interès mutu de coneixença i d’anàlisi i millora dels serveis que presta l’entitat, ha tingut també un doble objectiu. Per una banda, explicar i poder veure en primera persona l’acció social trasformadora que fa Acollida i Esperança a Badalona des de fa més de 25 anys i, de l’altra, l’oportunitat de comentar qüestions de futur vinculades a una de les necessitats socials més urgents: la manca d’habitatge social per als col·lectius més vulnerables. En aquest sentit, l’entitat ha posat a disposició de l’Ajuntament un dels seus pisos d’inclusió de 3 places on es paga un lloguer social Baix perquè hi pugui derivar persones en risc d’exclusió social.

 

Torrents, que es va mostrar molt agraït per la trobada, va reconèixer la perseverança i el compromís d’entitats com Acollida i Esperança que fan una gran xarxa social de protecció de les persones més vulnerables a Badalona.