Actualitat

17/01/2022

En Jose de la Rubia i en Davi de Sousa de Can Banús participen al projecte ‘Vincles per la diversitat’

Aquest programa, de l’Institut DiverSitas, promou la convivencia en la diversitat i treballa per desmuntar estereotips i prejudicis en el coneixement dels altres

En Jose de la Rubia i en Davi de Sousa de Can Banús han participat a les sessions del projecte ‘Vincles per la diversitat’ de l’Institut DiverSitas, una cooperativa d’iniciativa social dedicada a la promoció de la diversitat i a l’oferiment d’eines per a la gestió social d’aquesta realitat. L’entitat té per objectiu, a través de tallers i sessions, posar en evidència i contribuir a superar les dinàmiques d’exclusió basades en la diversitat.

En finalizar les sessions, l’organització ha fet públic un vídeo amb els participants que resumeix molt bé l’àmbit i les conclusions de les trobades.

En Davi de Souza vol fer un agraïment públic als professionals que el van atendre i a les persones participants i en Jose de la Rubia ha escrit aquest petit text: “Para mi fue una experiència que jamás habia hecho, a pesar de ser con persones desconocidas hubo una conexión entre los que ahi estabamos, con risas, juegos, testimonios, etc… En resumen fueron cinco dias, pero me gustó mucho y me lo pase bastante bien. Doy gracias a todo el equipo que hizo posible que se realizara”.