Actualitat

10/11/2021

Jordi Gamito, corredor d’ultradistància, fa una visita al Convent

La xerrada va servir perquè l’esportista pogués explicar la seva trajectòria, també des del vessant personal, i traslladés un missatge de motivació i lluita per superar l’adversitat

Dilluns 8 de novembre, el corredor d’ultradistància Jordi Gamito va visitar el Convent dels Franciscans per realizar una xerrada sobre l’esport i la superació de les dificultats. Gamito, que va agrair molt la invitació i la possibilitat d’adreçar-se als residents i treballadors de la casa, va obrir la porta a conèixer més a la persona que al corredor que representa. Va compartir amb les persones usuàries, que no ha tingut una vida gens fàcil i els va motivar a no rendir-se i lluitar per allò que volen aconseguir.

Notícia TV Costa Brava de la xerrada al Convent

Durant la trobada es va generar un ambient molt proper, on tothom va poder fer preguntes sobre tots els reptes esportius que aconsegueix i sobre com es motiva per assolir-los. Aquesta visita de Jordi Gamito al Convent segurament no serà la darrera perquè va ser, per a tots, una experiència enriquidora i que ha aportat llum en el camí.