Actualitat

29/11/2021

Arriba la Festa de Nadal 2021 de la Fundació Acollida i Esperança!

El proper dissabte 11 de desembre, a les 18:30h, la màgia del badaloní Enric Magoo omplirà el Museu de Badalona en el primer acte presencial que organitza l’entitat després de la pandèmia

S’acosta Nadal i aquest 2021 Acollida i Esperança recupera la seva tradicional Festa de Nadal, una oportunitat de trobada anual per la base social de l’entitat, les donants, les sòcies, les voluntàries, les professionals i les persones que viuen als serveis.

Amb una il·lusió especial després de l’any i mig marcat per la covid19 i amb moltes ganes de retrobament, enguany la Festa de Nadal serà un espectacle de màgia amb Enric Magoo, mag professional amb una llarga trajectòria internacional.

Enric Magoo, que actualment és el director artístic del Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang de Badalona, ha participat als millors festivals internacionals de tot el món al llarg dels seus 40 anys de carrera. A més de l’assessorament sobre necessitats i efectes especials al món de l’espectacle, Magoo dedica part del seu temps als espectacles infantils i a fer pedagogia de l’art de la màgia.

Així doncs, dissabte 11 de desembre, a les 18:30h, a la sala d’actes del Museu de Badalona tindrà lloc la Festa de Nadal d’Acollida i Esperança a la qual esteu tots convidats.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta i cadascú podrà fer l’aportació que vulgui per accedir-hi. I si voleu col·laborar, existeix la fila zero on podeu fer directament un donatiu al número de compte de la Fundació (ES18-2100-3317-1222-0006-5609) o fer-nos un Bizum al 04148.

Us hi esperem, que tenim moltes ganes de retrobar-nos presecialment!