Actualitat

18/10/2021

16 anys treballant a Mansol. En Frederic comença una nova vida!

Ha treballat al Centre Especial de Treball de la Fundació, fet que li ha aportat seguretat amb una feina estable i un acompanyament diari

La seva sortida de Mansol ha coincidit amb el seu casament i l’inici d’una vida

Després d’una rutina diària de 16 anys i de venir puntualment a la feina al Centre Especial de Treball, Mansol Projectes, Frederic Gironella ha acabat de treballar per començar una nova etapa vital. En Frederic, que té una lleugera discapacitat, va començar a treballar a l’empresa d’inserció quan tenia 47 anys i ho ha fet fins aquest mes d’octubre.

El Frederic marxa de l’entitat després d’una llarga trajectòria i amb un agraïment per l’oportunitat de tenir una feina estable i un contracte amb un sou i unes condicions dignes que li han permès desenvolupar-se personalment i professionalment i viure una vida autònoma. La seva valoració d’aquests anys amb Acollida i Esperança es resumeix en que “Mansol m’ho ha donat tot: un lloc on treballar, una estabilitat, uns companys i jefes que m’han ajudat a tirar endavant”.

Li agrada molt la pintura i en aquests anys ha fet algun petit llibre infantil per algun company seu que tenia fills i també ha fet 2 quadres que estan exposats al menjador de Mansol. Com que el seu aniversari és el dia de Sant Jordi pel seu 50è aniversari va portar roses a totes les dones de Mansol, un detall molt bonic. Sempre ha estat una persona molt generosa, especialment amb els seus companys quan aquests l’han necessitat.

La seva marxa coindideix amb un fet molt il·lusionant: la seva boda amb l’Ana Maria i l’inici d’un nou camí

Et desitgem molta sort, Frederic!