Actualitat

28/09/2021

Can Banús es converteix en un espai de pràctiques per als cursos de formació de Badalona Capaç

Les dues entitats signen un conveni de col·laboració per coordinar la seva acció social i ampliar la xarxa d’atenció a persones vulnerables de Badalona

Josep Maria Lluch, en nom de la Fundació Acollida i Esperança i Maite Arqué i Montserrat Cañizares, en representació de la Fundació Badalona Capaç, han signat avui un acord de col·laboració en què les dues entitats comparteixen els objectius en l’acompanyament a persones amb exclusió social i es comprometen a crear sinèrgies entre les dues organitzacions.

La signatura d’aquest conveni permetrà, per exemple, consolidar l’espai de Can Banús com l’equipament on es farà la part pràctica de les formacions de jardineria que fa Badalona Capaç per tal de capacitar persones per a la seva inserció laboral.

 

Un altra de les qüestions que concreta el conveni és el compromís d’ambdues entitats per donar a coneixer els seus serveis en l’àmbit laboral i d’atenció a les persones a la ciutat de Badalona així com extendre aquest coneixement a la xarxa d’entitats i proveïdors amb què treballen tant la Fundació Acollida i Esperança com la Fundació Badalona Capaç.